Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера сподели, че съотборникът му в отбора Антони Марсиал е фокусиран изцяло върху бъдещето си на „Олд Трафорд”. Испанският халф на англичаните сподели, че френският му колега в отбора има качествата да стане един от най-добрите играчи на планетата, макар бъдещето му в Манчестър да не е много сигурно. 

Известен факт е, че французинът има желание да играе повече, а в Юнайтед това не е факт и спекулациите около бъдещето му не стихват. Марсиал е потенциален вариант за Челси, Байерн Мюнхен и Тотнъм, като и трите отбора са силно заинтересовани от статута на играча в Манчестър. Марсиал бе "закотвен" на скамейката, след като през януари на "Олд Трафорд" пристигна Алексис Санчес, с който двамата се борят за титулярната позиция.

Испанският полузащитник на „червените дяволи” е убеден, че Марсиал е уверен в качествата си и мисли само за предстоящия сезон на английския тим, макар бъдещето му да е крайно неясно. Агентът на Марсиал довери през миналия месец, че бившият футболист на Монако е готов да търси нов клуб.

„Антони е много талантлив играч. Той може да стане един от най-добрите футболисти в света и смятам, че е много фокусиран за сезона, който предстои. Когато имаш играчи, като Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд, Джеси Лингард, Хуан Мата, Алексис Санчес, то тези играчи могат да променят мача ти. Ако някой от тях не играе, то ти имаш три или четири други опции. Мисля, че никой от нашите опоненти в Премиър лийг няма такова качество в тези позиции”, сподели Андер Ерера.

Ерера и Марсиал са част от състава на Манчестър Юнайтед, който е на предсезонно турне в САЩ.