Мениджърът на Челси Енцо Мареска бе много доволен от победата с 4:2 над Брайтън. Той е изключително доволен, че отборът му продължава да се развива в правилната посока. Според него дори "сините" изпреварват очакванията с доброто си представяне напоследък. Той не спести похвали и за големия герой в мача Коул Палмър, който реализира и четирите гола за лондончани.

"Много добра победа. Можехме да се справим по-добре в определени моменти, но като цяло заслужавахме да спечелим. В подобни мачове отборът се учи как да подобрява представянето си. Като цяло това бе фантастичен ден за мен. Коул вкара четири, а можеше да добави и още два или три гола. Познавам го още от времето в Манчестър Сити и знам, че той е топ играч и трябва да продължи в този дух. Двата гола, които получихме може да се случат. По-важното е, че отборът продължава в правилната посока, създаваме много положения, доволни сме", заяви Мареска.

"Може би в определени моменти можехме по-добре да се ориентираме в ситуациите. Губехме с 0:1, след това поведохме с 3:1 и в този момент трябваше да намалим рисковете. Разполагам с много играчи, през седмицата имахме мач за купата, сега отново играхме. Ще има минути за всички. В момента повече ме интересува как отборът прогресира, отколкото резултатите ни. Изпреварваме очакванията с представянето си досега", смята италианецът.