Отборът на Челси ще бъде без халфа Енцо Фернандес, а Мойсес Кайседо е под въпрос утрешния двубой срещу Кристъл Палас във Висшата лига, каза мениджърът Маурисио Почетино.

Лондончани, които бяха на десето място в класирането преди мачовете от Боксинг дей, вече са без Рахим Стърлинг и Коул Палмър,двама от техните трима най-добри голмайстори, които са наказани заради натрупани картони.

Фернандес се възстановява от херния, Кайседо е болен, а девет играчи са контузени, оставяйки Почетино без 11 играчи за последния домакински мач за годината. Нони Мадуеке и Ромео Лавиа са на разположение, след като се завърнаха след травми при загубата от Уулвърхемптън в неделя.

"Не, Енцо няма да играе. Но Кайседо, надявам се да. Днес той беше по-добре, но това е висока температура. Надявам се, че може да тренира малко и да бъде готов за Палас", каза Почетино преди срещата.

"Лесли Угочукву ще го оценим утре, но мисля, че той отново има дискомфорт в сухожилието си", добави той.

Мадуеке и Михайло Мудрик се очаква да започнат в стартовия състав утре, а Кристофър Нкунку може да направи пълен дебют срещу Палас.

Почетино призна, че не това е очаквал лондончани да са в средата на таблицата, наближавайки средата на първата си кампания начело на Челси.

"Толкова сме далеч от целта. Искахме да бъдем на върха, дори ако никой не вярваше. Но при тези обстоятелства ние се борим за различни неща. Ние сме Челси, нашата история изисква да сме на върха. В момента, ако сме реалисти, трябва да подобрим начина, по който се представяне, ако искаме да печелим повече мачове", коментира мениджърът на "сините". /БТА