Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели, че е твърдо рано да се говори за постоянен трансфер на Дани Себайос. В последните дни се завъртя информацията, че „артилеристите“ са предложили 25 милиона паунда за испанския национал, които са били отказани от Реал Мадрид.

„Разбира се, че знам, че той има страхотен потенциал и мисля, че това е само началото. Но винаги играчите имат нужда от адаптация към Висшата лига. Той преминава през този процес в момента и искам да го премине по-бързо“, заяви испанският специалист.

„Опитваме се да използваме тази енергия и ентусиазъм и да я приложим в начина, по който искаме да играем. Той имаше някои добри мачове, но понякога не му е лесно. Но това е нормално“.

„Твърде рано е да се каже дали искаме да го привлечем с други условия- Още сме само октомври, има още много време да преминем през този процес. Задачата ми е Себайос да ни помогне със своя потенциал и да постигнем целите си като отбор с повече добри представяния. Повече от щастливи сме да разчитаме на него“, сподели още Емери.