Мениджърът на Арсенал Унай Емери не е сигурен дали централният защитник Роб Холдинг ще бъде готов да започне като титуляр срещу Манчестър Юнайтед. Англичанинът се завърна в игра за лондончани при победата над Нотингам Форест с 5:0 за Карабао Къп.

„Когато го видях по време на мача във вторник си казах „Уау“! Той се завръща – Роб Холдинг! Все пак не съм сигурен дали ще започне срещу Юнайтед в понеделник, но ще го взема заради неговия професионализъм. Той е отдаден на Арсенал и аз искам играчи като него в клуба“, заяви Емери.

„Невероятно е да играем в Манчестър с такава атмосфера. Ние наистина искаме да играем мачове, в които можем да постигнем нещо важно. Знаем, че това е голям шанс за нас да вземем три точки. Аз съм ентусиазиран за този момент. Също така знам, че трябва да се подготвим перфектно, защото трите точки са важни и за двата тима. Солскяер има опит. Той е бивш играч на Манчестър Юнайтед, той познава клуба и има много добри играчи. Той също има пред себе си неща за решаване, като това да има повече постоянство в представянето, което може да вдигне отбора до топ 4. Ще се борим в понеделник и ще видим кой отбор може да отговори на предизвикателството“, завърши испанецът.