Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че изисква от Месут Йозил повече постоянство в мачовете му с фланелката на Арсенал.

През последните години германецът играе на приливи и отливи, което е една от причините за критиките по негов адрес. Емери очаква от него да поеме лидерската позиция в отбора и да го поведе към място в топ 4 през тази година.

"Говорил съм с Месут и той знае, че ще искам от него да се представя дори още по-добре в мачовете. Надявам се той да е постоянен и срещу големите, и срещу по-малките отбори, и у дома, и когато сме гости", отбеляза испанският специалист.

"Всеки от нашите футболисти може да се подобри както индивидуално така и на колективно ниво. А с Йозил, който е голям играч, трябва да продължим да работим по неговото постоянство във всеки двубой, защото всеки знае какво може да даде на тима", отбеляза Емери.

Иначе Арсенал ще гостува на Борнемут в опит да продължи изумителната си серия от 16 поредни мача без загуба. "Артилеристите" са на пета позиция в класирането - на три точки от четвъртия Тотнтъм.

"Нуждаем се от време и много работа, за да достигнем до нивото на отбори като Ман Сити, Челси, Ливърпул, но можем да го направим", завърши Емери. /БГНЕС