Унай Емери предупреди, че очаква повече от своите играчи в домакинството срещу Бърнли, след като отборът измъкна минимална победа в първия кръг при гостуването на Нюкасъл на „Сейнт Джеймс Парк“.

„Топчиите“ започнаха онзи двубой без редица звезди, като на скамейката бяха новите попълнения Дани Себайос, Давид Луис и Никола Пепе. Въпреки това след гол на Пиер-Емерик Обамеянг победата беше изкована. Испанският специалист беше доволен, но ще очаква повече за бъдеще.

„Трябва да се подобрим. Играхме добре, бяхме концентриране и постигнахме 3-те точки, но искам да се подобрим във всеки аспект“, каза Емери.

„Трябва да сме по-добри при градежа. Трябва да прогресираме топката по-добре по терена и да се чувстваме по-сигурни при всеки пас, който опитваме“.

„Чистата мрежа беше важна, но най-важна беше победата. Ако можем да вкарваме много голове във всеки мач, ще е добре, ако можем да запазваме чисти мрежи – ще е перфектно“, завърши треньорът на „артилеристите“.

Арсенал се изправя срещу Бърнли в първия двубой от втория кръг на Висшата лига. Срещата започва в 14:30 часа и ще се играе на стадион „Емиратс“.