Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау остана много доволен от победата с 3:0 над Съндърланд за ФА Къп. Той е щастлив, че тимът му се справи толкова добре срещу големия си враг. В същото време обаче допълни, че играчите му могат да се представят и по-добре.

"Страхотно е да победиш. Не съм се притеснявал от жребия и смятах, че той е чудесен, особено ако спечелим. Справихме се със ситуацията добре, бяхме смели с топка в крака и в същото време много организирани. Не позволихме на публиката да вземе превес и се справихме чудесно през първото полувреме. Все още не сме в оптималното състояние, но стъпка по стъпка вървим в правилната посока. Да се надяваме, че ще използваме тази инерция", заяви Хау.

"Ако погледнете колко сериозни мачове имахме тази година, ще видите, че това не бе нещо ново за нас. Досега се справяме доста добре в големите двубои. Днес трябваше да направим няколко неща правилно и успяхме. Така оставаме във важен турнир и запазваме надежда за нещо повече. Програмата ни в Премиър лийг не става по-лесна, така че тази победа бе важна", допълни специалистът.