Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Еди Хау, говори на брифинг преди дуела от идния кръг с Манчестър Юнайтед. Хау е доволен, че отборът му е замесен в борбата за местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири.

„Александър Исак се чувства във все по-добра физичка форма. Това ще го направи още по-уверен. Неговите качества никога не са били под въпрос. Много пъти съм казвал, че има истински талант. Това е само началото. Все още не съм го виждал след мачовете на националните отбори. Днес ще го видя за първи път, но не знам да има някакви проблеми“, каза Хау относно шведа, който се намира в страхотна форма.

„Предстои ни месец, който е от огромна важност. Резултатите в последните два мача ни поставиха в силна позиция, но също така повдигнаха нивата на увереност на играчите. Седмицата е много важно, но преди всичко е мачът с Манчестър Юнайтед. Трябва да извлечем поуки от загубата във финала и да се опитаме да се представим по-добре. Все пак играем у дома пред нашите привърженици“, заключи Еди Хау.

„Трябва да се радваме на тези моменти и да се наслаждаваме, че сме замесени в битката за евротурнирите, вместо да се страхуваме от това къде се намираме. Намираме се на това място, защото сме го заслужили“, допълни мениджърът на Нюкасъл.