Изключително важен мач чака Нюкасъл тази вечер. „Свраките“ посрещат Норич, а двубоят стартира в 21:30, българско време. „Джордитата“ ще търсят своята първа победа за сезона срещу пряк конкурент за оцеляване.

Мениджърът на отбора от североизток, Еди Хау сподели, че е оптимист за бъдещето на клуба. Бившият мениджър на Борнемут е уверен, че с времето нещата ще се наредят и Нюкасъл ще намери правилните хора, за да може тимът да преследва високи цели.

30 снимки

„Нашите намерения в дългосрочен план са ясни. Собствениците искат да изградят силен отбор, който всяка година да играе европейски футбол. Аз вярвам, че ще върнем Нюкасъл в Европа, но за всичко е нужно време. Позитивен човек съм и нямам никакво намерение да изпадам в паника. Всичко ще се подреди в правилния момент. Доволен съм, че всеки върши своята работа и изобщо не сме под напрежение. Хората се чудят защо още нямаме спортен директор, но мога да заявя, че босовете работят усилено и по този въпрос. Светло е бъдещето пред Нюкасъл, а и в крайна сметка никой не е обещавал резултати веднага. Ще работим, ще се трудим, и може да е след години, но Нюкасъл отново ще бъде  силен и ще играе  в европейските клубни турнири, убеден съм в това“, коментира Хау.