Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау не остана доволен от представянето на своя отбор при загубата с 2:4 като гост на Ливърпул. Специалистът имаше претенции и към втората дузпа, отсъдена в полза на домакините. 

"Доста неща се случиха, мачът бе изпълнен с екшън. Разочарован съм от начина, по който се защитавахме. Не смятам, че втората дузпа я имаше. Преди това при първата дузпа имаше нарушение на Шон Лонгстаф. Но втората не биваше да бъде отсъждана. Мартин си дръпна ръката, а нападателят направи няколко крачки преди да се строполи на земята. За мен това не е дузпа. Дори и при първата контактът бе минимален. Чувстваме се ощетени. Но ние трябва да имаме нагласата сами да търсим късмета си. Да се седим и да се самосъжаляваме не носи нищо позитивно. Момчетата се раздадоха. Аз вярвам в класата на отбора. С времето ще започнем да постигаме и правилните резултати", смята Хау.

Той сподели и информация относно контузиите на Киърън Трипиър и Калъм Уилсън: "Нищо не е ясно. Стискаме палци, че няма да отсъстват дълго".