Рекордното попълнение Александър Исак може да бъде жокерът в картите на Еди Хау, докато Нюкасъл продължава битката си за класиране в топ 4 във Висшата лига, каза мениджърът в навечерието на решаващия сблъсък с Нотингам Форест.

Шведът бе привлечен от Реал Сосиедад миналия август срещу 70 милиона евро.

„Мисля, че той е различен играч от всеки, който имаме в отбора. Исак има наистина добра гъвкавост в играта си. Мисля, че може да прави малко от всичко, което е наистина добър актив за нас“, каза Хоу.

„Той носи различно измерение, но бих казал, че всеки играч има свои силни страни и уникалност, което прави отбора малко по-различен. Чувствах, че срещу Уулвс той беше изключителен във всяко отношение. Физически той беше много, много добър. Технически много добър и целта му, все още се радвам да го гледам дори и сега, седмица по-късно, така че се надявам, че това е началото на една наистина добра серия за него“, добави мениджърът.

Хау каза, че Антъни Гордън остава извън сметките за пътуването до Нотингам поради контузия в глезена, но се надява по-голямата част от отбора му да е готов.

Автор: Боян Денчев/БТА