Старши треньорът на Нюкасъл - Еди Хау, заяви, че "свраките" излизат само и единствено за победата срещу Ливърпул. Двата тима се срещат във Висшата лига на 18-и февруари, събота. Мениджърът на Нюкасъл коментира и поведението на Юрген Клоп, както и последната среща между Ливърпул и "свраките", спечелена от мърсисайдци.

"Трябва да си лош губещ, ако приемаш загубите добре, значи си на грешната работа", сподели Еди Хау относно гневните реакции на Юрген Клоп край тъчлинията. 

Нюкасъл допусна единствената си загуба във Висшата лига именно срещу Ливърпул на "Анфийлд".

"Може би това ни помогна донякъде, но нямам нужда от припомняне колко болеше. Като треньор чувството е 100 пъти по-лошо. Ненавиждам го", допълни наставникът на "свраките".

"Тук сме само, за да се борим за победата. Не искаме да изглеждаме добре, докато губим. Опитвам се да внуша това мислене на играчите. Искам да изградя у тях манталитета на победител", коментира Еди Хау.

"Хората коментират разходите ни...ще им позволя да направят това. Според нас досега сме използвали трансферните прозорци разумно. Много съм доволен от състава, който имаме. Всеки клуб ще каже същото, не става въпрос само за добър трансферен прозорец, водещ до успех. Можете да подпишете добри играчи и пак да не постигнете желания успех на терена. Тренировките, както и много други неща влизат в изграждането на отбор", завърши специалистът.