Джанфрако Дзола може да се завърне в Челси и да стане част от щаба на Антонио Конте. Това може да стане, ако настоящият асистент на мениджъра на „сините“ реши да напусне „Стамфорд Бридж“ и да стане помощник на Гарет Саутгейт в националния отбор на Англия.

Самият Дзола призна, че е отворен за подобно предложение.

Дидие Дрогба и Франк Лампард също в момента изчакват да видят как ще се развие тяхното бъдеще. И двамата са свързвани със завръщане в Челси.

„За мен ще бъде голямо удоволствие да вляза в щаба на Конте. Това ще е огромно предизвикателство за мен“, коментира Дзола, който води отборите на Уест Хем и Уотфорд в Премиършип.

„Аз не съм говорил с Антонио относно евентуална таква възможност. Радвам се да видя моя стар отбор в добри ръце. Много съм щастлив за Антонио и му желая късмет“, добави легендата на Челси.

50-годишният Дзола има 229 мача с екипа на Челси в Премиършип и 59 гола.

„Моята цел е да бъда мениджър. Гледам много мачове. Имах доста предложения, но нито едно не стана факт. Готов съм за ново приключение. Стремя се да се развивам. Смятам, че това е най-важното за всеки един треньор. Имам добри спомени от престоите си в Уест Хем и Уотфорд. Уест Хем бе първата ми работа и наистина имам скъпи спомени от престоя си там“, каза още Джанфранко Дзола.