Асистент-мениджърът на Челси Джанфранко Дзола изрази надеждите си, че гола на Калъм Хъдсън-Одой срещу Шефийлд Уензди за ФА Къп (3:0) няма да бъде последния за лондончани.

Английското крило вкара втория гол в срещата за Купата, а другите два дойдоха от Уилиан, за да може Челси да продължи към петия кръг в надпреварата.

Хъдсън-Одой стартира от първата минута, въпреки че поиска разрешение за трансфер, целящо да напусне Челси и да продължи кариерата си в Байерн Мюнхен. Феновете на тима пък запяха „ние искаме да останеш”, след като дойде голът на Хъдсън-Одой, а Дзола отговори, усмихвайки се: „И ние искаме той да остане, така че също пеем”.

„Той има контракт, а ние знаем, че може да ни даде много. Не смятам, че има много 18-годишни играчи из Европа, които играят много, за който и да е голям отбор. Давам за пример Ювентус, както и всички големи отбори. Те нямат много 18-годишни футболисти, които да са титуляри. При нас обаче за него не е така. Вярваме в Калъм и го считаме за важен играч, но не зная какво ще стане”, сподели Дзола на пресконференция.

„Правим това, което е по силите ни. Изглежда ли ви на човек, който не иска да играе за нас? Вкара гол срещу Шефийлд, а вчера на тренировката, ако знаете, какъв гол заби – фантастичен”, довери Дзола.