Бранителят на Манчестър Юнайтед – Фил Джоунс, сподели, че желанието му да поднови контракта си с отбора е неистово голямо. 26-годишният защитник е с изтичащ договор след края на този сезон, а спекулациите около бъдещето му са неспирни.

Джоунс има повече от 200 мача за Ман Юнайтед, откакто пристигна от Блекбърн Роувърс, но вярва, че престоят му в северозападна Англия ще продължи.

„Много добре се чувствам в този клуб. Тук съм от много време и винаги, когато мина през входната врата се чувствам прекрасно. Наслаждавам се на престоя си тук и ще бъде чудесно, ако това приключение продължи”, сподели Фил Джоунс пред английските медии.

„Разбира се, че искам да остана. Това е Ман Юнайтед. Клубът е част от живота ми от много време. Обичам отбора, феновете, играчите. Ще видим какво ще стане. Не зависи от мен бъдещето, аз съм наясно какво желая”, продължи Фил Джоунс.

Юнайтед ще опита да се върне на победния път във Висшата лига, след като в междинния 24-и кръг завърши наравно – 2:2, у дома срещу Бърнли.