Бившият национален страж на Англия Джо Харт, обяви, че все още не мисли за отказване. Харт в момента е свободен агент и се опитва да си намери нов отбор, след като вратарят бе освободен от Бърнли.

Бившият състезател на Манчестър Сити обаче е твърдо решен да продължи с футбола и просто изчаква правилната оферта.

„Знаете, че от Бърнли наскоро ме освободиха, но това не може да ме пречупи, вече натрупах достатъчно опит. За мен не е проблем да бъда резерва, ако има по-добри от мен. Не съм отчаян и нямам намерение да се предавам. Прекрасно зная какво мога и съм готов да чакам колкото е нужно, за да си намеря отбор. Аз бях национал на Англия, пазих за Манчестър Сити, мисля, че не съм постигнал малко”, коментира вратарят.

„Искам да се боря и изобщо не възнамерявам да спирам с футбола.  Много хора ми казват, че е крайно време да се оттегля, но аз не чувствам нещата по този начин.   Мога да играя още, а и да не забравяме, че за вратарите е по-лесно, и те могат да се състезават поне до 40, а защо не и повече, виждаме какво прави Буфон. Няма да спра с футбола, колкото и да им се иска на някои хора, имам нужда просто някой клуб да повярва в мен, а аз ще се отплатя за доверието по най-добрия начин“, завърши Харт.