Тотнъм продължава участието си на всички фронтове през сезона. „Шпорите“ не отпаднаха от нито едно състезание до този момент и имат добри шансове да вдигнат поне едно отличие до края на кампанията. Футболистите на Жозе Моуриньо са на финал в Карабао Къп, където ги очаква Манчестър Сити. Лондончани са напред във FA Cup и Лига Европа, а във Висшата лига утре вечер предстои доста важен сблъсък срещу Ливърпул.

Вратарят на Тотнъм Джо Харт призна, че се чувства изключително щастлив от ситуацията в клуба. Бившият страж на Манчестър Сити отдаде дължимото на мениджъра и заяви, че Моуриньо е с основна заслуга за доброто представяне на тима.

„Преди началото на сезона разговаряхме много и треньорът ни каза, че не бива да подценяваме нито една надпревара.  Моуриньо искаше от нас да играем мач за мач и да се раздаваме за всяка една купа.  Той е с основна заслуга все още да се състезаваме на всички фронтове и желанието на целия отбор е да запишем един позитивен сезон. Мисля, че нашият мениджър  има манталитет на победител и това се предава на нас футболистите. Опитваме се да играем отдадено във всеки двубой, без да се пестим. Тотнъм е един от претендентите за титлата, колективът е страхотен, но без такъв наставник като Моуриньо щеше да е почти невъзможно да постигнем нещо“, каза бившият английски национал. Джо Харт вече спечели два пъти Премиършип със състава на Манчестър Сити, като той завоюва общо 5 трофея с „гражданите“.