Вчера съставът на Лийдс допусна шесто поредно поражение във Висшата лига. Този път, „белите“ загубиха у дома от Астън Вила с 0:3, но въпреки това поражение йоркширци все още не са в зоната на изпадащите.

Факт е обаче, че Юнайтед се въвлече в доста сериозни проблеми и ще се бори до последно да запази мястото си в елита. Мениджърът на Лийдс Джеси Марш опита да остане позитивен след поредната загуба на своя отбор. И макар това да е второ  поражение за американския специалист, под негово ръководство тимът все още не е отбелязал попадение, а головата разлика при Марш е  0:4.

„Разочарован съм, че загубихме и прекрасно осъзнавам, че това е второ поредно поражение за мен от два мача. Трудно мога да променя нещата за толкова кратко време, но истината е, че срещу Лестър и  Вила имахме своите позитивни моменти. Точно това позитивно представяне в отделни периоди ми дава надежда”, сподели Марш.

„Аз не си правя илюзии, че ще е лесно, но искам да опитам да свърша работата си докрай.  В сериозна опасност сме да не изпаднем, знам това, но ще се борим. Продължаваме да работим и да опитваме,  просто трябва да започнем да печелим точки. Виждате, че и след шест поредни поражения още не сме в зоната на изпадащите, така че и късметът е с нас. Позитивен човек съм и няма да се предам. Виждам, че в отбора има потенциал и оставам оптимист. Нищо друго не мога да обещая освен, че ще опитаме всичко, за да оцелеем във Висшата лига“, каза още Марш.