Новият мениджър на английския Лийдс Юнайтед Джеси Марш няма да следва методите та предшественика си Марсело Биелса. Американецът сподели, че уважава работата, която аржентинецът свърши при йоркшиърци и не се притеснява, че наследява на поста треньор от статута на Биелса.

„Марсело промени манталитета на клуба. Трябва да оценим нещата, които той правеше добре, но аз не трябва съм Марсело Биелса. За мен е по-важно да дам на отбора това, от което има нужда, за да расте. Уважавам Марсело и съм научил много от него, но аз съм различен и имам собствен стил“, каза Марш на първата си пресконференция като наставник на Лийдс.

Марш, който подписа договор до юни 2025 година, ще дебютира в събота, когато неговият тим гостува на Лестър Сити. Бившият наставник на РБ Лайпциг, че е готов за предизвикателството.

„Трябват ни точки. Концентрираме се върху нещата, които можем да контролираме. В момента имам милион неща, които искам да внедря, но е важно да изясним простите неща и след това ще добавяме по-сложните“, сподели Марш.

Лийдс е в серия от четири поредни загуби, в които допусна 17 гола. Тимът се намира на 2 точки над зоната на изпадащите.