Легендарният халф на Ливърпул Стивън Джерард коментира темата за евентуална бъдеща негова работа на „Анфийлд” като треньор. Любимецът на феновете призна, че мечтае за това нещо да се случи някой ден, но призна, че бъдещето не е ясно за никого и не е сигурно, че той би могъл да бъде точният човек за клуба след години.

Gulliver/GettyImages
84 снимки

„Дали искам някой ден да ръководя Ливърпул? Дали ми е мечта? Разбира се”, започна Стиви Джи.

„Това е отборът, който значи всичко за мен, но ние имаме най-добрият мениджър сега, който върши невероятни неща, откакто дойде. Сега отборът се намира в отлично положение и се надявам това да продължи така. Клубът ми даде абсолютно всички невероятни моменти по времена кариерата ми и сега продължавам да гледам всички мачове. Връзките ми с хората там са много силни. Имам дори още съотборници, с които съм играл, там”, акцентира бившият халф.

„Хората говорят, но кой знае. Много е трудно да предвидим бъдещето. Не защото бях добър играч в Ливърпул и кариерата, която имах, а това не те прави автоматично бъдещ мениджър. Също така не значи, че ако дойде този момент някога, то аз да бъда правилният човек в този момент”, коментира още Джерард.

Сега англичанинът води шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс, като с тимът от столицата е убедителен лидер в местното първенство.