Легендата на Ливърпул Стивън Джерард сподели, че е предпочитал да играе редом до Фернандо Торес и Майкъл Оуен, отколкото с Луис Суарес, тъй като вярва, че именно испанецът и англичанинът са го допълвали по-добре.

21 снимки

Партньорството с Оуен и след това Торес се случи в онзи етап от кариерата на халфа, когато той заемаше значително по-съзидателна роля и играеше по-близо до противниковите врати. Настоящият наставник на Рейнджърс споделя, че тези двама нападатели са изкарали най-доброто от него. 

"С Оуен играхме заедно в много ранна фаза на кариерите ни и бих искал да можеше да играем заедно за по-дълго време. С него винаги бяхме на една вълна и знаех къде да подам почти без да гледам. Същата връзка имахме с Торес, когато играх като 10-ка", започна Джерард.

"Със Суарес ролята ми беше да играя по-дълбоко и той имаше други таланти около себе си като Стъридж и Коутиньо, които създаваха положенията, което отнемаше тази роля от мен. Затова мисля, че Оуен и Торес извадиха най-доборото от мен като 8-ца", завърши английската легенда.