Английските легенди Стивън Джерард и Франк Лампард дадоха ценни съвети на звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба, за да може той да възроди кариерата си на „Олд Трафорд“.

Откакто се завърна при „червените дяволи“, французинът изпитва сериозни трудности да разкрие потенциала си, а отношенията му с мениджъра Жозе Моуриньо не са от най-добрите.

В последните седмици се заговори, че Погба дори може да бъде продаден през лятото, ако не успее да покаже най-доброто от себе си до края на кампанията.

Погба пропусна последния двубой на Юнайтед за ФА Къп под претекст, че е болен, но само ден по-късно той се завърна в тренировъчния процес на тима си и най-вероятно ще вземе участие в днешната среща от Шампионската лига срещу Севиля.

Съветът на Джерард към Погба е той да се вслуша в критиките на своя наставник Моуриньо, за да излезе от „дупката“, я която се намира.

„Мисля, че той се намира във възраст, в която трябва да е израснал достатъчно, за да приеме посланията от Моуриньо“, коментира бившият капитан на Ливърпул и Англия.

Джерард сподели още, че Погба трябва да положи много усилия в дефанзивен план.  

В същото време Лампард подкрепи Джерард в изказването му относно играта на Погба в отбрана.

„Той е много талантлив играч. Девет асистенции са добър показател. Може би изостава малко с головете. Определено всяка контузия се отразява, но в мачовете, които гледах напоследък, играта му в дефанзивен план за мен би била проблем“, каза Франк Лампард.