Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще се завърне в титулярния състав в предстоящия мач срещу Рединг за Купата на Англия. Новината бе потвърдена от мениджъра Жозе Моуриньо. Аржентинскит вратар Серхио Ромеро също ще намери място сред стартовите единадесет. Бастиан Швайнщайгер също може да намери място сред избраниците на Специалния.

„Швайнщайгер може да започне титуляр, но може да остане и на резервната скамейка. Предстои да вземем решение. Той е опция пред нас“, коментира Моуриньо.

„За нас е важно, че той иска да остане. Януари е добър месец за играчите, които имат по-малко игрови минути до този момент през сезона, защото ни предстоят много мачове. Програмата ни е изключително натоварена“, добави португалецът.

„Трябва да спечелим още на „Олд Трафорд“. Не трябва да се стига до преиграване. Един допълнителен мач в нашата програма ще бъде по-лошо дори от преиграване. Ние трябва да направим всичко, за да спечелим. Хубавото е, че се намираме в добра форма. Спечелихме 18 точки, а сега ни предстоят двубои срещу Рединг и Хъл. След това имаме мач срещу Ливърпул, но до него има доста време“, каза още Жозе Моуриньо.