Дейвид Мойс засега остава начело на Уест Хам, но това може да се промени само след няколко дни. Според „Дейли Мейл“ провал в двубоя срещу Нотингам Форест идната събота може да сложи край на престоя на шотландеца на „Лондон Стейдиъм“.

Вече доста от привържениците на „чуковете“ настояват за промяна, която да събуди отбора, тъй като притесненията, че Уест Хам може да загуби мястото си в елита стават сериозни. Проблемът е, че клубното ръководство няма ясен план кой да замени Мойс.

„Дейли Мейл“ твърди, че Маурисио Почетино и Томас Тухел, които бяха най-амбициозните цели, изобщо са отказали да започват преговори за поста. Името на Нуно Еспирито Санто също е било обсъждано, но португалецът в момента работи в Ал-Итихад и Уест Хам ще трябва да плати голяма неустойка от порядъка на 6 милиона паунда, за да го освободи от договора му с клуба от Саудитска Арабия.

Източникът обаче твърди, че Рафаел Бенитес, който е без работа, след като бе освободен от Евертън, е готов да поеме предизвикателството. 62-годишният испанец обаче иска по-дълъг договор, докато шефовете на Уест Хам са готови да му предложат контракт за 18 месеца. Подобен подписа първоначално и Дейвид Мойс през декември 2019-а, когато се завърна в Уест Хам за втори си период начело на "чуковете".