Защитниците на Кристъл Палас Скот Дън и Гари Кейхил ще пропуснат мача във вторник от първенството на Висшата лига срещу Борнемут заради контузии, заяви мениджърът на орлите Рой Ходжсън.

Дън, който влезе в състава на Палас заради травмата на Кейхил, също получи травма в глезена и трябваше да напусне преждевременно терена на мача с Бърнли. Палас спечелиха срещата с 2:0, а Дън трябваше да отстъпи мястото си на Мамаду Сако.

Направихме преглед със скенер и се надяваме, че ще се потвърди надеждата, че няма увредени връзки. Със сигурност той пропуска утрешната среща, както и Гари Кейхил, заяви Ходжсън по въпроса със състоянието на Дън.

Надявам се, че и двамата ще бъдат готови за мача през уикенда срещу Уотфорд, добави опитният специалист.

Палас също така ще бъдат и без десния бранител Джоуел Уърд, който контузи коляното си по време на мача с Ливърпул миналия месец. Но проблемът е, че Сако също не е напълно готов. Той влезе при успеха над Бърнли с минимален брой тренировки и ясно показваше, че не може да изкара цял мач. Очакванията за гостуването на Борнемут е той да си партнира с Джеймс Томкинс.

"Томкинс отдавна чака своя шанс. През изминалата седмица игра цял мач за отбора ни до 23 години и вече е време да се докаже и при мъжете, обясни Рой Ходжсън.

Палас, които срещу Бърнли сложиха край на серията от пет мача без победа, са на 11-о място с 18 точки, докато Борнемут са на 14-а позиция.