Футболистът на Челси, Кристиан Пулишич, е готов да се завърне обратно в игра, когато паузата заради кошмарният коронавирус приключи. Първият сезон на "Стамфорд Бридж" за крилото на "сините" бе повече от разнопосочен, тъй като формата на Пулишич преминаваше през върхове и спадове, а Франк Лампард бе наясно с това и не гласуваше особено доверие на американеца. 

През ноември Пулишич се контузи тежко, което го отдели от футболните терени задълго. 

"Бе наистина тежко", заяви Пулишич пред официалния сайт на "сините". 

"Мисля, че много хора просто не осъзнават колко сериозно бе. Случи се от нищото и ме извади от игра за толкова дълго. Но сега се чувствам добре, тренирам постоянно и съм наистина развълнуван за завръщането си."

Gulliver/GettyImages
4 снимки

"Вече доста време всички сме отделени от футбола, а да съм контузен по време на цялото това нещо за мен беше отвратително. Сега опитвам да си намирам нови хобита, за да съм зает с нещо. Тренирам всеки ден, а през останалото време вися в ТикТок. Смятам, че дава шанс на хората да ме опознаят по-добре. Никой не знае наистина кой съм, те ме познават просто като футболист, така че се надявам, че това приложение ще им помогне да ме опознаят", завърши Пулишич.