Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит призова своите играчи да върнат старата слава на клуба. Тимът от Бирмингам спечели първите си 4 мача във Висшата лига, нещо, което не беше правил от далечната 1930 година.

Само равенство срещу Лийдс тази вечер ще е напълно достатъчно за състава на Смит да излезе на първо място във временното класиране. Страхотните резултати напоследък дават огромна увереност на мениджъра и той няма как да не гледа с оптимизъм към бъдещето. Припомняме, че през миналия сезон Астън Вила едва успя да се спаси от изпадане в чемпиъншип, но няколко месеца по-късно нещата изглеждат различно.

„Нека възвърнем старата слава на Астън Вила, хайде да направим този клуб отново велик. Всеки знае какво е било преди, но ние можем да напишем историята.  Сега успяваме да постигнем впечатляващи неща и от нас зависи да запазим добрата си форма.  За първи път от 1930 отборът печели първите си 4 мача в английския елит, това е толкова много време. Желая Вила да си върне европейската слава и отново да стане фактор в Англия“,  каза Смит.