Английският Уувърхемптън не остави никакви шансове на арменския Пюник Ереван в срещата реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа, постигайки размазваща победа с 4:0 като домакин. По този начин отборът на Нуно Еспирито Санто продължава напред с общ резултат 8:0 от двата мача. Головете за „вълците“ отбелязаха Педро Нето в 54-та минута, Морган Гибс-Уайт в 58-та, Рубен Винагре в 64-та минута и Диого Жота в 87-та минута.

След едно постно първо полувреме „вълците“ не оставиха никакви шансове на арменския тим. 2 бързи гола отбелязаха Педро Нето, след асистенция на италианския нападател Патрик Кутроне в 54-та минута, и Морган Гибс-Уайт в 58-та минута след пас на голмайстора Педро Нето.

Разгромът обаче тепърва предстоеше. Първо в 64-та халф-бекът Рубен Винагре отбеляза на празна врата след чудесна солова акция по дясното крило на Адама Траоре, който с прострелно центриране намери Винагре на задната греда.

Последният пирон в ковчега на Пюник беше забит от Диого Жота. След вече станалата традиционна комбинация между Жота и Химесен първият се разписа за финалното 4:0.