Не спират критиките по адрес на звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Според много специалисти на Острова, френският халф ще напусне "червените дяволи" още през януари и мнозина смятат, че трансферът на световния шампион с Франция в Юнайтед е пълен провал. 

Какво ли не се изписа по темата, като голяма част от феновете дори се усъмниха в качествата на халфа. Погба обаче все още е играч на Манчестър Юнайтед и въпреки многобройните спекулации за неговото бъдеще, той среща подкрепата на най-близките си хора. За пореден път, националният селекционер на Франция Дидие Дешан защити бившия състезател на Ювентус от нападките и лошите изказвания. Както преди няколко седмици, така и сега Дешан напълно подкрепи френския национал и заяви, че му има пълно доверие. 

"Ще бъда честен. Не разбирам много от изказванията на феновете за Пол. Някои го определят като слаб футболист, други казват, че се е провалил, трети твърдят, че на него просто не му се играе в Юнайтед. Аз не съм съгласен с нито едно от тези твърдения. Пол е страхотен футболист и аз го познавам отлично, за да вярвам на каквото и да е. Заставам плътно зад него и щом за Франция той може да играе толкова силно, същото може да го прави и за Юнайтед.  Само че през повечето време хората го критикуват, вместо да погледнат себе си и да се замислят за нещата.  Не само Погба, а и всички в националния отбор на Франция, винаги ще имат моята пълна и безрезервна подкрепа“, каза Дешан.