Деклан Райс и Жоржиньо говориха след двубоя с Ливърпул, спечелен от "артилеристите" с 3:1. Именно италианският полузащитник стана Играч на мача.

"Най-важно беше да спечелим трите точки. Мачовете се печелят и губят в отделни ситуации. Мислехме само за победата от първата до последната минута. Много позитивно представяне от нас и съм много доволен", сподели Райс.

"Трябваше да вярваме в себе си, не бяхме разочаровани. Нямаше нужда да променяме каквото и да е, трябваше да продължим да играем по същия начин през втората част. Трябваше още по-високо да ги пресираме и успяхме", каза след това Жоржиньо.

Снимки: Gulliver/GettyImages
100 снимки

"Беше великолепно преставяне от страна на Жоржиньо. Това попадение можеше да се отрази. Ние мислим за титлата и мениджъра иска да бъдем концентрирани по този начин във всеки един мач. Днес беше задължително да спечелим мача, за да останем в битката за титлата. Радваме се, че успяхме", допълни бившият играч на Уест Хем

"Определено, ние си помагаме, слушаме се. Никой не е егоист. Всички мислим за доброто на отбора. Бяхме готови днес, което бе важно в такъв значим мач за нас", каза Жоржиньо, който след това получи и наградата за Играч на мача.