Мениджърът на Уест Хeм Дейвид Мойс изрази своето разочарование от факта, че повече от половин година стадионите в Англия останаха празни. И макар че в някои части на страната  привържениците се завръщат по трибуните, Мойс призова за по-бързо връщане към нормалния начин на живот и повече публика на стадиона. 

"Разтревожен и притеснен съм. Да, прекрасно знам, че утре в мача срещу Манчестър Юнайтед ще присъстват 2000 души и това разбира се ме радва, но  съгласете се, че  това е прекалено малко публика. Много от отборите претърпяха сериозни финансови загуби, от които трудно ще се възстановят и трябва да работим съвместно с властите, за да увеличим броя на феновете. В Англия стадионите са големи и мисля, че може да се намери решение за допускането на по-мащабен брой хора. Няма нужда да казвам колко е тъжно да играеш пред празни трибуни, това за футболистите е мъчение, а за нас треньорите също не е никак приятно. Оптимист съм и вярвам, че скоро ще наблюдаваме футбол пред доста повече фенове и отново ще усетим онова невероятно вълнение, когато целият стадион е зад теб и виждаш подкрепата на хората“, завърши бившият наставник на Манчестър Юнайтед.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.