Тази вечер съставът на Уест Хем посреща Лийдс в последен мач от кръга в Премиършип. Срещата е с начален час 22:00 българско време, и ще се предава пряко по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Наставникът на "чуковете" Дейвид Мойс разкри тайната за успешния сезон на Уест Хем дотук, като призна, че изисква от футболистите си прости неща и не ги натоварва по никакъв начин. Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед показа огромна амбиция за бъдещето, като сподели, че желае да превърне лондончани в един от топ клубовете на Острова. 

"Много хора смятат, че не разполагаме с достатъчно потенциал, за да сме толкова напред в таблицата. Ние обаче говорим на терена и не се интересуваме какво казват специалистите, защото резултатите говорят достатъчно. Изисквам съвсем простички неща от играчите, и преди всеки мач разговаряме човешки. Опитвам се да им обясня, че е важно да печелим всеки мач, за да израстваме и да се развиваме като клуб и колектив.  Срещам голямо разбиране от тяхна страна, а всички в клуба напълно ме подкрепят. В подобна обстановка се работи лесно и спокойно, защото си заобиколен от правилните хора и  никой не се бърка в работата ти", коментира той. 

"Аз не мога да кажа дали ще завършим в топ 4, но моето желание е да направя от Уест Хям клуб, с който всички останали да се съобразяват. Мисля, че сме готови да минем на следващото ниво и трябва да го покажем. Моята цел не е  само този сезон, опитвам да мисля с години напред и искам да видя клуба да се бори с големите и отново да се състезава за значимите трофеи“, добави още Мойс.