Вчера съставът на Ливърпул допусна доста тежко поражение. Футболистите на Юрген Клоп загубиха с 1:4 от Манчестър Сити и почти сигурно приключиха с мечтите си за защита на трофея от миналия сезон.

Вратарят на „червените“ Алисон Бекер  въобще не бе един от най-убедителните на терена, като след срещата заваляха редица критики по негов адрес. Бразилският страж обаче срещна пълната подкрепа на бившия си съотборник Деян Ловрен.

Gulliver/GettyImages
83 снимки

Хърватинът в момента е част от състава на руския Зенит, а след двубоя късно снощи, той сподели няколко думи за Алисон и призова феновете да не забравят всичко хубаво, което е направил вратарят за тима си.

„Май хората много бързо забравиха в колко мача Алисон спаси Ливърпул и как благодарение на него, отборът спечели толкова важни точки. Това веднага се забравя след едно слабо  представяне, защото някои фенове обичат само да критикуват. Аз плътно заставам зад Алисон Бекер, играли сме заедно и го познавам отлично.  Когато паднеш е лесно да бъдеш мачкан, и никой не е безгрешен. Сигурен съм, че вчерашният мач ще бъде много добре анализиран от всички и ще се извадят точните поуки.  Смятам, че Ливърпул ще завърши в топ 4 и не бива да се правят трагедии от всяка загуба. Да, да загубиш от Манчестър Сити с подобен резултат е тежко, но всички отбори преминават през кризи и трудни моменти. Трябват търпение и работа, за да може отново тимът да възвърне увереността си“, коментира Ловрен.