Вратарят на Арсенал Давид Рая коментира битката за титулярно място с Аарън Рамсдейл. Испанският страж е категоричен, че конкуренцията между двамата ги прави по-добри.

Давид Рая бе запитан дали тази вътрешна битка за поста го е направила по-добър вратар и отговори: "Разбира се, мисля, че и аз му помагам да е на по-високо ниво. Не бих го нарекъл битка, ние се раздаваме на тренировките и се опитваме да си помогнем един на друг"

"Рамсдейл е топ вратар и човек. Надявам се той може да каже същото за мен!", пошегува се испанецът, след което продължи: "Ние сме съотборници, които се борят за едно място, това е".

Давид Рая сподели и очакванията си за предстоящото гостуване на Ливърпул във Висшата лига. "Артилеристите" към момента водят на мърсисайдци с 1 точка на върха в класирането, след като играчите на Юрген Клоп не успяха да победят Манчестър Юнайтед на "Анфийлд" в неделя.

"Сравенено с последния път, когато играх там с Брентфорд, сега ще бъде много различно. Феновете ще са срещу нас, още повече, щом се борим за титлата", сподели вратарят.