Бранителят Давид Луис вярва, че Арсенал може да се бори за титлата във Висшата лига още през този сезон и, че тимът се подобрява все повече под ръководството на Унай Емери.

„Ако мислиш, че не можеш да спечелиш нещо, по-добре не го започвай“, започна Луис пред „NBC Sports“.

„Искам да спечеля титли с Арсенал. Искам да се подобрявам и да се адаптирам към стила на Арсенал. Мисля, е можем да го направим заедно като отбор. Моите виждания и моите амбиции са винаги да се боря за титлата. Мисля, че клубът заслужава да блесне отново“.

„Мисля, че Унай работи добре с плана си за защитата и атаката. Винаги съм казвал, че защитата започва от нападателите и през целия тим. В модерния футбол се вижда, че вратарите вече може да се считат за част от защитниците“.

„Ние ще се опитаме да се развиваме още, вече се справяме добре и в последните няколко мача показахме, че сме по-силни в защитен план. Искам този клуб да се развива във всеки аспект от играта“.

„Започнахме наистина добре и загубихме само един мач в Лигата. Тимът се подобрява и сега сме трети в таблицата, но искаме да се борим за титлата“, завърши бразилският национал.

Арсенал гостува на Шефийлд Юнайтед в понеделник вечер от 22:00 часа.