Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, засипа с похвали Конър Галахър. 24-годишният халф отбеляза първите два гола при победата с 3:1 над Кристъл Палас в мач от Висшата лига.
 
„Мисля, че той е изключително отдаден на отбора. Конър е играч, който винаги дава най-доброто от себе си във всеки момент. Да имаш такъв играч в отбора си е безценно. Много се радвам за него, имахме нужда от тази победа”, заяви Почетино.
 
Треньорът коментира и бъдещето на Галахър, който е в Челси от 8-годишен.Въпреки че беше определян като един най-големите таланти на лондончани, той няколко пъти бе пращан под наем в други клубове - Чарлтън, Суонси, Уест Бромич и Кристъл Палас, преди да се завърне на "Стамфорд Бридж" през лятото на 2022 г. Галахър е определян от специалистите като универсален халф, който може да играе с еднакъв успех навсякъде в средната линия, и затова често е сравняван с любимеца си Франк Лампард.
 
„Той ми каза, че иска да остане в Челси, но всичко зависи от преговорите между него и клуба.Все пак има още една година от договора си и не се притеснявам от евентуалното му напускане", добави Почетино.