Новото попълнение на Уест Хям Хавиер Ернандес, по-познат като Чичарито, заяви, че завръщането на "Олд Трафорд" в края на седмицата ще бъде емоционално събитие за него.

Уест Хем обяви трансфера на Чичарито

"Чуковете" гостуват в неделя на бившия клуб на мексиканеца Манчестър Юнайтед в мач от първия кръг на Висшата лига за този сезон.

"Ще бъде радостен момент за мен да започна втората глава от моя живот в Англия. Имам много добри спомени от четирите години, в които живях в Манчестър. Несъмнено това ще бъде емоционален момент за мен, но ако вкарам, не знам дали ще се зарадвам. Това е моят бивш клуб, бившите ми фенове, бившият ми стадион, но също така това ще бъде и първият ми гол за Уест Хем", каза 29-годишният Чичарито, който има 59 гола за Манчестър Юнайтед на сметката си, а също така и две титли във Висшата лига.

"Много съм щастлив да се върна в Англия. Надявам се, че това ще си проличи и на терена. За момента се чувствам по същия начин, по който бях и когато пристигнах за пръв път. Аз все още обичам тази игра. Надявам се, че ще успея да донеса ползи на тима си и да играем отново в Европа през следващия сезон", каза още Ернандес./ БТА