Играчите на английския елитен Уест Бромич Албиън Гарет Бари, Джони Еванс, Джак Ливърмор и Боаз Майхил се извиниха публично, след като по-рано днес стана ясно, че четиримата са нарушили сериозно режима по време на лагера, който тимът имаше в Испания.

В момента те са разследвани, след като шофьор на такси в испанския гранд ги обвини, че са откраднали таксито му пред ресторант. Клубът веднага предприе дисциплинарни мерки срещу четиримата си футболист, а малко по-късно самите те използваха официалния сайт на клуба, за да поднесат извиненията си.

„Бихме искали да използваме тази възможност и да се извиним на нашите съотборници, треньора, клуба и особено на привържениците за събитията, които са обект на широка и негативна публичност“, написаха четиримата в официалния сайт на УБА.

„Смятаме за важно да се идентифицираме като играчите, участвали в инцидента, който се случи по време на тренировъчния ни лагер в Испания тази седмица. Правим го от уважение към останалите играчи, които биха могли да бъдат замесени в случая“, се казва още в съобщението им.

Четиримата обещават още да съдействат при воденото от клуба разследване. Очаква се футболистите да бъдат наказани.