Челси – Уест Хем 1:0 /първо полувреме/, 33-и кръг, Висша лига, „Стамфорд Бридж“.

Алваро Мората свали с глава в 4-та минута към Еден Азар, който демонстрира страхотните си качества и преодоля няколко футболисти на Уест Хем, след което стреля, но встрани от десния стълб на вратата на Джо Харт.

Уест Хем организира добра контраатака в 14-та минута, когато Масуаку с дълъг пас намери Аранутович, който стреля, но ударът му бе блокиран от Гари Кейхил.

Еден Азар подаде към Алваро Мората в 24-та минута. Испанският нападател вкара, но попадението правилно не бе зачетено заради засада.

Уилиан отправи много опасен удар от дъгата на наказателното поле на Уест Хем, но топката премина встрани от левия стълб на вратата на Джо Харт.

Челси организира страхотна атака в 36-та минута, когато Алваро Мората и Еден Азар направиха двойно подаване, след което белгиецът пусна страхотен извеждащ пас към Уилиан, който изскочи сам срещу Джо Харт и стреля, но вратарят на Уест Хем успя да се намеси решаващо и да избие топката в корнер.

Челси поведе в резултата в 36-та минута. Виктор Моузес центрира в наказателното поле на Уест Хем, където трима футболисти се бяха струпали около Алваро Мората, но топката стигна до Сесар Аспиликуета, който се оказа най-съобразителен и вкара във вратата на Джо Харт.