Един от ветераните в състава на Челси Гари Кейхил ще получи възможността да си тръгне след края на годината и да търси повече игрово време другаде. В същото време, една от младите звезди на "сините" Рубен Лофтъс-Чийк няма да ходи никъде. Това обяви мениджърът на лондончани Маурицио Сари. 

"Всичко зависи от самия Гари Кейхил дали ще си ходи през януари. В последните 7-8 мача той получи възможност да играе по-често, но зависи от него какво ще прави. Каквото и да прецени, ще има подкрепа. За мен той е много важен на терена и в съблекалнята", заяви Сари и говори за ситуацията с Лофтъс-Чийк. 

"Мисля, че ситуацията с Рубен не се ориентира към наем или нещо такова. Той е много израснал като футболист, но трябва да израсне още и в тактически план. През октомври той игра в четири от петте ни мача, така че би трябвало да е доволен."

"Той има страхотен потенциал, технически се представя много добре. Ако иска да играе като полузащитник, просто трябва да подобри предсатвянето си в дефанзивен план. Всичко останало му е добре", сподели Сари пред медиите.