Мениджърът на Челси Антонио Конте потвърди, че Н‘Голо Канте и Виктор Моузес ще пропуснат гостуването на Борнемут от десетия кръг на Премиършип.

Канте и Моузес все още не са се възстановили от травмите, които имат и няма да бъдат на разположение на Конте.

„Моузес е аут, а Н‘Голо все още не е готов да се завърне в игра. Ние трябва да изчакаме. Надявам се, че той ще бъде готов за гостуването ни на Рома от Шампионска лига, което е през седмицата“, коментира Конте.

„Дани Дринкуотър игра срещу Евертън, но той се нуждае от време, за да навлезе в добра физическа кондиция. Всички останали футболисти са готови за гостуването на Борнемут“, добави италианецът.

„Аз съм доволен от Мората. Не трябва да забравяме, че той получи контузия в мача срещу Манчестър Сити, след което се нуждаеше от известно време, за да се възстанови. Сега трябва да сме търпеливи към него, за да навлезе във форма“, продължи мениджърът на Челси.

Важен футболист пред завръщане за Челси

„Доволен съм от представянето ни в първенството, както и от това в Шампионска лига. Освен това се класирахме за четвъртфиналите за Купата на Лигата. Ние трябва да продължим да работим“, каза още Антонио Конте.