Официалният фенклуб на Манчестър Юнайтед за България организира все по-често специални екскурзии, чрез които да подкрепя любимия отбор. 

На 24.02 за Манчестър заминаха 33-ма души от Официалния фенклуб на Манчестър Юнайтед в България, за да гледат мача с Челси, който се проведе на 25.02. „Червените дяволи“ бяха домакини и мачът на Old Trafford бе изключително напрегнат и породи нови незабравими емоции за българските фенове. Резултатът беше положителен за „червените“, които победиха Челси с 2:1, въпреки напрегнатото начало на сблъсъка. 

Интересното е, че всеки път, в който се събере стабилна фенска маса от наши момчета за посещение на мач на Манчестър Юнайтед, англичаните бият, независимо колко е напрегната спортната среща.

По време на последния си престой в Манчестър, българската група запалянковци направи опознавателна обиколка на любимия стадион, а председателят Емил Йорданов се срещна лично с легендите Ники Бът и Артър Албистън и заедно обсъдиха новости около българския фен клуб и любимия тийм. 

На 10-ти март фенклубът отново ще пътува до Old Trafford за мача срещу Ливърпул.

Благодарение на изключителната си активност в благотворителни инициативи, преди броени дни българският фенклуб на Манчестър Юнайтед бе награден със специален приз от Националното сдружение на сираците в България. 

Почетният приз „Добродетел на 2017“ бе даден  заради приноса към развитието на деца и младежи, лишени от родителска грижа, в страната и активна помощ и подкрепа реализирането на социални инициативи. 

През изминалата 2017-та година фенклубът заведе деца от SOS селище на звездния мач на Димитър Бербатов. Фенклубът на Манчестър Юнайтед специално благодари на своите членове, както и на приятелите от фенклубовете на Арсенал и Нюкасъл.