Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш разкри, че дори той се е съмнявал във възможностите в трудните моменти за тима. "Червените дяволи" имаха трудни месеци с незадоволителни резултати, особено в Шампионска лига. Поргуалецът бе един от най-сериозно критикуваните играчи през сезона.

"Трябва да вярвате. Ще е трудно, ако не си вярвате един на друг. Разбира се, в такива моменти идва и съмнението. Съмняваш се дори в себе си, чудиш се дали изобщо си достатъчно добър да си на това място. Мисля, че е нормално, когато нещата не вървят добре", сподели Бруно.

Той коментира и обрата срещу Астън Вила: "Всички разбраха, че трябва да продължим да натискаме. Всеки разбра какво трябва да направи. Знаехме, че ако можем вкараме първи гол през второто полувреме, то всичко е възможно и можем да променим ситуацията"

Фернандеш говори и за Сър Джим Ратклиф, който придоби част от клуба и дали това се е отразило на играчите.

"Не се е отразиоло особено, защото това не променя нищо на терена. Освен ако не инвестират пари и ни помогнат да осъществим трансфери. Невъзможно е да не четем за сделката, виждаме всичко в социалните мрежи и вестниците. Знаем през какво минава клубът, но ние трябва да се фокусираме на представянето си", завърши капитанът на Манчестър Юнайтед.