Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини за недопустимото представяне на отбора при домакинската загуба от Борнемут с 0:3, тъй като на отбора са му липсвали качество, усилия и агресия.

Мениджърът Ерик тен Хаг спечели Купата на лигата с тима в обещаващия си първи сезон, но втората кампания на нидерландеца до момента е доста по-трудна и изпълнена с разочарования. Това бе и първа победа на Борнемут в историята на тима на "Олд Трафорд", а Тен Хаг призна, че отборът му не е достатъчно добър.

"Искам да се извиня за представянето. Беше неприемливо, като се започне с мен. Не говоря за никой друг. Мисля, че всеки в съблекалнята се съгласи, че представянето ни не беше на ниво и трябва да играем много по-добре. Ако не си вършим работата, няма как да печелим срещите", каза португалецът пред клубния сайт.

"Не знам защо играхме по различен начин срещу Челси, но постоянно се случва така. Когато печелим, в следващия мач не се представяме така. Не знам дали е липса на концентрация или нещо друго, но след победи трябва да останем съсредоточени", добави Фернандеш.

На отбора му предстои ключов мач с Байерн Мюнхен в Шампионската лига, като тимът може да продължи напред само при победа и при положение, че другият мач в групата между Копенхаген и Галатасарай завърши с равенство.

След това предстои и дерби с Ливърпул във Висшата лига следващата неделя, като Бруно Фернандеш ще пропусне срещата заради натрупани картони.