След като пое управлението през лятото, Ерик тен Хаг се зае с преструктурирането на подхода на Манчестър Юнайтед извън игрището и наложи свои собствени правила. Съобщава се, че той е постановил, че играчите трябва да следват строг дрескод, когато представляват клуба, да гарантират, че се хранят в определено време в Карингтън, както и да следват забраната за използване на мобилни телефони по време на пътувания.

Тен Хаг също така бързо потуши всяка лоша дисциплина, най-вече в случая с Кристиано Роналдо. Португалецът беше наказан за напускане на сблъсък с Тотнъм преди края и в крайна сметка напусна клуба по взаимно съгласие през ноември. Джейдън Санчо също беше изгонен, след като не успя да изпълни стандартите на Тен Хаг, като Бруно Фернандеш призна, че твърдата му позиция първоначално е била шок за отбора.

"Тен Хаг пръв пристигна и ние отидохме на турне и тренировките, които имахме, той изисква: правиш го или излизаш. Вие не играете. Всички реагирахме така в началото: "Той ще направи ли това, или не? Ако голям играч не прави това, което иска, ще го разкъса или не?" И той го правеше много пъти, правеше го с Кристиано, с Джейдън, с Маркъс.

Маркъс вероятно беше в най-добра форма срещу Уулвс, той направи нещо нередно и мениджърът го извади. В първия момент си помислихме, че той е основният ни човек и имаме нужда от него, но след това седях с Дейвид (Де Хеа) и казах, че трябва да бъде така, защото ако не, по-младите ще си помислят, че ако не направи нищо на тях, няма да направи нищо и на него.

Той изиска от Раши да си последователен във всичко, не само в игрите си, в головете и представянето си, но и извън терена. Маркъс в началото беше гладен, защото искаше да играе, но не направи направи нещо нередно, той прие, влезе, вкара, ние печелим и накрая той и треньорът се смеят. Понякога трябва да въведеш правила в къщата си. В противен случай те ще те прегазят и ще бъдат собственици на къщата", сподели Фернандеш.

"Червените дяволи" ще играят срещу Барселона в реванша от плейофите за Лига Европа в четвъртък на "Олд Трафорд", като резултатите са заключени 2:2 след първия мач на "Камп Ноу".