Бразилският гранд Фламенго има интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Алекс Телес. 30-годишният бразилец е пуснат на трансферния пазар от "червените дяволи", като не влиза в плановете на Ерик тен Хаг. През миналия сезон той бе пратен под наем в Севиля, но андалусийци решиха да не откупят правата му и го върнаха на "Олд Трафорд", като сега англичаните му търсят купувач, а по всичко личи, че има реален шанс той да се завърне в родината си, съобщи журналистът Жорже Никола.

Телес има договор с Ман Юнайтед за още една година, затова от клуба бързат да го продадат, за да не го изпуснат като свободен агент следващото лято. Смята се, че "червените дяволи" са склонни да приемат и по-ниска оферта за правата му.

От Фламенго се надяват да постигнат договорка с англичаните и да привлекат Телес за сума не по-голяма от 7,5 милиона евро. Това може и да се окаже достатъчно за сделка

Бразилците обаче може да срещнат доста силна конкуренция за подписа на левия бек. В последните дни се заговори, че той е желан от саудитския Ал-Насър, който със сигурност ще предложи доста по-изкушаваща във финансово отношение оферта към играча, който трябва да реши къде иска да продължи кариерата си.