Отборът на Брадфорд Сити надделя с минималното 1:0 над Флийтууд Таун в първи плейоф за от Лига 1. Домакините се наложиха с благодарение на единственото попадение на Рори Макардли в 77-ата минута.

Като цяло домакините бяха по-добрият тим в сблъсъка и логично стигнаха до победата. Преди да открият резултата, футболистите на Брадфорд удариха и греда, а в заключителните минути на срещата на стадион „Валей Парейд“ пропуснаха още няколко добри положения.

Единственият гол в мача падна след изпълнение на корнер, от който последва центриране и прекрасен удар с глава на Макардли.

В другия плейоф, който се игра по-същото време в Лондон, Милуол и Скънторп Юнайтед не успяха да излъчат победител, завършвайки при резултат 0:0.

В неделя предстоят да се изиграят реваншите на тези двубои, който ще определи и двата тима, които ще спорят във финалния плейоф. Победителят от него ще намери място в Чемпиъншип догодина.

В редовния сезон на Лига 1 място в по-горната дивизия намериха Шефийлд Уензди и Болтън Уондърърс, които спечелиха първите две места.