Един от собствениците на Уест Хем – Дейвид Съливан, платил 100 000 паунда за частния полет на Михаил Антонио от Ямайка до Лондон.

Нападателят на „чуковете“ трябваше да се завърне във Великобритания в четвъртък за тренировки в петък, след като игра за Ямайка в световни квалификации срещу Ел Салвадор и САЩ. И заради желанието на 30-годишния футболист да поднови занимания със съотборниците си преди гостуването на Уулвърхемптън във Висшата лига в събота следобед, съ-собственикът на лондончани решил да даде 100 000 паунда, за да го върне в Англия ден по-рано.

„За мен бе удоволствие Ямайка, насладих се на всяка минута от това, но е време да се върна в Уест Хем. Бих искал да благодаря на Дейв Съливан за това, че направи така, че да се върна по-рано и да се подготвя пълноценно за мача в събота“, написа Антонио в социалните мрежи. Нападателят има шест гола в десет мача от началото на кампанията в Премиършип. Уест Хем е на трето място в класирането с 23 точки и е на три от лидера Челси след 11 кръга.

„Чуковете“ са непобедени от началото на октомври и са в серия от четири поредни успеха във Висшата лига. /БГНЕС