Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Микаел Силвестър направи една доста мрачна прогноза за бъдещето. Според французина, Юнайтед е много далече от възвръщането на старата слава и е нужно още време, докато „червените дяволи“ се превърнат в онова страшилище, което бяха.

Все пак, бившият защитник  назова една прекрасна възможност за клуба от Манчестър и посъветва Солскяер и футболистите му да хвърлят всичко, за да спечелят купа през този сезон.

„Нека бъдем реалисти и разсъждаваме трезво. Юнайтед не е готов да спечели Шампионската Лига, а също така е невъзможно да стане шампион. Тимът определено изостава от най-силните в Англия и смятам, че там  трябва да си дават ясна сметка за нещата. Мисля, че въпреки всичко Оле може да изведе отбора до отличие още през този сезон. Нека да опитат да спечелят Карабао Къп, вярвам, че това е чудесен шанс за тях. Считам, че спечелването на този турнир и завършване на второ място във висшата лига, ще бъде един прекрасен сезон“, коментира Силвестър. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.